lördag 28 januari 2012

Det hänger på håret

Just nu är jag väldigt, väldigt trött på mitt ganska långa, glanslösa, platta. mörkblonda hår. Jag har typ sparat i evigheter för att få det långt, men nu när det väl är långt så vill jag bara klippa av det. Det bara hänger tungt och platt, blir lätt fettigt och hur mycket jag än försöker så får jag vare sig volym eller styling på det. Färgen är också helt dassig, råttfärgad i mina ögon och jag saknar min ljusblonda kalufs. Usch, jag trivs med andra ord inte alls! Har bokat tid på fredag till frissan så förhoppningsvis blir det ut med det gamla och in med det nya!


När det kommer till hår och frisyrer så kan jag tycka att det är väldigt snyggt med långt hår, som på bilderna här ovan. Om man kan styla till det rätt, det vill säga. Vilken tjej har inte drömt om att få ett riktigt Hollywood-svall, långt, blankt och med stora lockar?! När det kommer till verkligheten å andra sidan: vem fan har råd att gå till frissan varje dag för att föna till lockarna eller stå framför spegeln i två timmar varje morgon för att få till frissan?! Och hur praktiskt är den när man är småbarnsmamma och dessutom jobbar med små barn?! Näe, för min del ska jag vara glad om jag får 20 minuter framför spegeln på morgonen!



Jag har fått för mig att jag ska ha en snygg, lite längre bob/page, som någon variant av dessa bilder här ovan. Nicole Richies frisyr är min favorit. Tycker det är väldigt snyggt och tror jag hade passat bättre i det än den här tråkmanen som jag har nu. Har haft en kortare variant av den frisyren tidigare och den trivdes jag väldigt bra i. Likaså vill jag vara blondare än vad jag är nu. Blond är jag liksom. Ja, vi får väl se hur det går, jag vill ju inte ha för höga förväntningar heller, men förändring det har jag bestämt mig för.

1 kommentar:

  1. Gillar oxå Nicole Richis frilla. Tror du kommer passa så bra i den Frida.

    Jag håller oxå på att spara till långt och det är så tråkigt. Men, jag ska inte ge upp. Min plan är att, faktiskt, permanenta det när det blivit lite längre. Ska ha de där stora fina lockarna. Mitt har ju en del självfall, men det brukar försvinna en del när håret blir längre och tyngre.

    När det gäller färgen håller jag på att förhandla lite med mig själv. Just nu är det hennarött, en färg jag trivs väldigt bra med. Men efter diskussion med min frisör i fredags så funderar på mer chokladbrunt, kanske med några röda slingor eller lite ljusare bruna... hmmm...

    Hår alltså... :) Vilket bry!

    SvaraRadera