måndag 30 januari 2012

Detox

Visste ni att vi dagligen utsätts för 100 000 kemikalier som cirkulerar i luft och vatten?! Dessutom äter vi upp emot 7 kilo tillsatser per år (te x färgämnen, transfetter, bekämpningsmedel). Kroppen gör allt vad den kan för att skydda sin viktigaste del -hjärnan, och för att förhindra gifterna från att vandra upp dit stoppas de in i fettet istället. Vissa gifter och slaggprodukter kan lagras i kroppen i flera år på grund av att kroppen inte kan göra sig av med dem.

Genom att dricka en detox-diet renar man sin kropp från alla dessa gifter och slaggprodukter. Detta bör göras 2 grr/år. Jag har länge varit nyfiken på att prova detta och började min första dag idag. 20 dagar är det tänkt att jag ska hålla på och jag ska alltså få i mig 1,5 liter vätska per dygn. Givetvis ska man äta sunt och nyttigt under denna perioden också, inga kolhydrater för min del, men det har jag varit ganska strikt med tidigare också så det blir nog inga problem. Värre är det med kaffet som man egentligen inte ska dricka. Kan säga att jag lätt kommer att fuska där, men dock försöka minska intaget.

Methodraine Detox med smak av hallon/tranbär har jag valt. Tyckte det lätt gott, men det var det verkligen inte. Smakar typ örter. Dagen gick i alla fall helt ok och jag lyckade bäla i mig 1,5 liter. Bara att vara envis och hoppas att smaken ger med sig. Man vänjer väl sig. För ner ska det, det har jag bestämt mig för.

Detox är bra för:

1. Du blir piggare.
2. Du känner dig friskare.
3. En glad och nöjd mage.
4. Slätare och friskare hy.
5. Du sover bättre.
6. Vackrare och glansigare hår.
7. Färre celluliter.
8. En sundare och mer hälsosam livsstil.
9. Viktminskning.
10. Ett längre liv.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar