söndag 9 september 2012

Höstskor

Det märks tydligt att det börjar bli höst ute. Mörkare om kvällar och morgnar, kallare i luften och fuktigt i gräset. Jag gillar hösten, tycker det är vackert med alla färger och mysigt att krypa upp i soffan med tända ljus om kvällarna.

Jalmar och Arvid har fram tills nu haft sina jympadojjor på dagis, vilket har fungerat bra, men nu när hösten är här krävs också ett par bättre skor för dem. Det fuktiga gräset går rakt igenom jympisarna och barnen blir dyngsura om fötterna innan de ens hunnit till dagis på morgonen. Dessutom var jympisarna inne på sista refrängen, började bli slitna och nötta efter vårens och sommarens alla bravader.

Genom åren har jag lärt mig att billigare är inte bättre, i alla fall inte när det gäller skor! Näe, kvalitet går först, så är det bara, så får det hellre kosta lite än att det håller i ett par veckor bara! Hur som helst, det blev ett par Tretorn Hockeyboots Goretex till Jalmar och ett par Adde-skor från Vincent till Arvid. Hur nöjd som helst och riktigt snygga båda paren! Passade dessutom på att unna mig själv ett par skor, ett par Matane Knit-skor från Lacoste. Kan ju tipsa er om att på Heppo.se får du köpa tre par skor till priset av två, de har de flesta märken plus gratis frakt och retur:-)!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar