måndag 30 juli 2012

Sen sist

Ja, det var ett tag sedan sist, men så är det när man har semester, glömmer bort tid och rum. Vi har väl inte gjort alltför mycket de senaste veckorna, men Gud så skönt det är med semester, mer semester åt folket!!!

Veckan innan semestern och två veckor in på den hade barnen en elak ögoninfektion. Jalmars gick över på ett par dagar, men Arvids infektion var elak och ville inte alls ge med sig, utan vi fick åka till doktorn ett par gånger för att få starkare medicin. Nu äntligen verkar den ha släppt och hoppas det dröjer väldigt länge tills vi blir drabbade av det igen!

En vecka har det i alla fall varit med fint väder, bättre än ingenting, och det blev ett par dagar i svärföräldrarnas husvagn i Mellbystrand med sol och bad.

Vi har även haft finbesök av våra släktingar från Kansas, som var i Sverige för första gången. Himla kul har vi haft tillsammans med dem och man längtar tillbaka till Staterna. En barnfri tur till Bakken i Köpenhamn med alla nära och kära blev en otroligt lyckad dag och alla bjöd till och festade loss. Det blev en hel del mojitos, öl, vin och snapsar, karuseller och diverse skjut/kasta boll-banor. Kan varmt rekommendera Bakken om man är ett gäng vuxna som vill hitta på något kul, mycket roligare än Tivoli!!

Vi har också hunnit med lite jordgubbsplockning, en tur till Wanås, gjort trädäck som blev väldigt fint (tack Henke!), börjat göra vid garderob och hall nere i källaren och lite småutflykter in till Hässleholm och Kristianstad. Nu återstår 2 veckor av vår semester och de veckorna ska vi njuta och ladda batterierna inför hösten. Vi tänkte redan i morgon ge oss iväg ett par dagar till Göteborg och lyxa till det med att bo på fint hotell, men Jalmar har fått plötslig feber här i eftermiddags och ligger helt utslagen med över 39 graders feber och den verkar stiga hela tiden, så vi får avvakta och se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar