söndag 9 oktober 2011

PUMA

Förra helgen var det dags för vårt lilla tjejgäng PUMA-klubben att ses igen. Vi är ett härligt gäng på 11 töser som träffas tre gånger om året och hittar på diverse upptåg. Två stycken (som lottats ut) får i uppdrag att bestämma plats och aktiviteter för dagen. Vi sätter varje månad in en liten summa på ett gemensamt konto och dessa pengar har då "värdinnorna" att röra sig med.

Vår första PUMA-träff ägde rum i Helsingborg där vi bland annat besökte en brandstation och badade i kallvattenbadhuset. Denna gången ägde arrangemanget rum i Hässleholm. Vi började dagen hemma hos bästa Linda, där vi njöt av en god brunch, en liten drink givetvis och en massa prat och mys. Vidare blev det en tur till ishallen och curling stod på schemat. Har aldrig "curlat" tidigare, men jag blev faktiskt glatt överraskad. Himla kul var det och inte alls så lätt som det ser ut på tv. Mycket teknik krävs och bara att ge sig ut på isen med en hal sko och en med halkskydd var en sport i sig! Många skratt och en och annan vurpa blev det. Efter ett tag fick man lite snits på tekniken, båda vad gällde att skjuta från ifrån kanten och att "sopa" isen. Kan varmt rekommendera detta till er som är nyfikna!

Efter detta blev det en välbehövd och avkopplande stund i varmvattenbadet på Hässleholmsgården. Vi hade hela stället för oss själva och det var himla mysigt att bada, dricka lite vin, snacka och fåna oss. Vi hittade på lite roliga lekar och stafetter och stämningen var på topp!

Väl hemma hos Linda igen blev det piffning och sedan avnjöts en supergod middag och mer vin och snack. Kvällen avslutades med utgång på Harrys och det blev en väldigt speciell, konstig och underhållande kväll där kan jag säga! Vill inte avslöja för mycket, men vi träffade en väldigt märklig person där, som nog satte griller i huvudet på oss alla. Tack för underhållningen O L A (ni som var med vet precis vad jag pratar om hahaha!)!

Så tack alla goa töser för denna fina dagen, ni är alla så himla goa allihopa! Snart gör vi om det igen och då ni..då är det min och Ellinors tur! KRAM!


En del av vårt fina PUMA-gäng, hade tyvärr inte ngn bild med alla deltagarna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar