söndag 19 december 2010

Musikhjälpen

Tror nog att de flesta av er inte har undgått att höra eller se denna fantastiska grej som gått på tv/radio denna veckan. En insamling till kampen mot barnhandel, där tre kända profiler suttit inburade i en glasbur på torget i Malmö i en veckas tid och sänt live dygnet runt. Till på köpet får de inte äta någon fast föda alls. Tanken är då att man kan ringa/sms:a in för en liten slant och önska en låt eller skicka en hälsning till någon. Det ges även tillfällen till diverse auktioner som man kan vara delaktig i och sen ges det liveframträdande och intervjuer av olika kändisar. Tycker att detta är en perfekt sak att göra nu i juletid och allt, skänka en slant till detta ändamål. Det behöver inte vara en stor summa alls, det är det lilla som gör det och vem vill inte hjälpa till för världens barn egentligen?!

Visste ni förresten att omkring två miljoner barn säljs varje år? Två miljoner, helt sjukt!! Något att tänka på nästa gång man te x åker till Thailand och ser alla dessa lönnfeta (många svenskar vill jag påstå!!) gubbar som sitter med små stackars thailänska flickor i sina knä, fy fasiken säger jag!!


Ni som känner att ni vill bidra med en peng, gå in på www.musikhjalpen.se , där kan ni läsa er till hur ni ska göra för att skänka pengar.

Här nedan liveframträde från Robyn:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar