tisdag 14 december 2010

Önskelista

Har hittat två finfina julklappar som står på min önskelista i år. På tok för dyra och riktigt så snäll har jag nog heller inte varit så jag förtjänar dem, men önska kan man ju alltid.

Värmefilt med inbyggda temperaturinställningar, som klippt och skuren för mig som alltid fryser.

Nescafés underbara kaffemaskin Dolce Gusto Circolo, hur snygg är inte den på en skala?!

4 kommentarer:

  1. Åh en sån filt vill jag oxå ha!!! Underbart för oss frusna stackare!

    Den där kaffemaskinen... den är snygg! Men jag är ledsen att säga det men kaffet till den är bara mög (för att prata ren skånska). Du borde satsa på en Nespresso istället. Det finns många kapselmaskiner ute på marknaden just nu och den ena maskinen är snyggare än den andra. Fördelen med Nespresso är just kvaliteten på deras kaffe och att allting är så himla smidigt med dem. Dolce Gustos kaffe kanske smakar bra, men till t.ex. cappuccinon har de stoppat in frystorkad mjölk i en kapsel och det är bara äckligt (sorry). Nespresso lägger ner otroligt mycket tid för att hitta rätt bönor och göra rätt rostningar och blandningar. Man beställer kaffet via nätet eller telefon och har kaffet hemma redan om ett par dagar. Sen, om maskinen mot förmodan, skulle gå i sönder så skickar de hem en lånemaskin under tiden de lagar din.

    Ojojoj, låter jag som en säljare nu eller?! :)
    Näh, men ärligt. Nespresso är den maskin man ska ha om man ska ha en kapselmaskin. Cappuccino kan du ju göra vid sidan av ändå, i en mjölkskummare man kan köpa till.

    Kolla in deras hemsida nespresso.com. Jag tror nog att en svart Citiz med mjölkskummare skulle sitta som en handske i ert kök!

    Kram på dig vännen!

    SvaraRadera
  2. Jag vill också ha den kaffe maskinen!!!

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset Sara, ska ha detta i åtanke när vi köper..Har du en Nespresso eller? Litar absolut på din kunskap, så det lutar nog åt en sådan faktiskt:). Kram på´rej.

    SvaraRadera
  4. Ja, jag har en här hemma som nästan aldrig används... hehe... Men jag dricker det kaffet varje dag på jobbet.
    Kul att du litar på mig ju! ;) Jag har övertalat många kunder till att köpa Nespresso istället för det andra möget... :)

    Kram kram

    SvaraRadera