tisdag 6 april 2010

Dåligt Maxi

Tycker egentligen att Maxi är en ganska trevlig affär att handla i. De brukar alltid ha det mesta som man behöver och utbudet är brett. Oftast blir det i Hässleholm som vi handlar, men ibland händer det att vi kör till Kristianstad. I lördags, det vill säga påskafton, var vi en runda i Kristianstad och passade då även på att köra inom Maxi där.

Eftersom vi skulle ha gäster i söndags och även hade helt slut på det mesta i kylskåpet, så var inköpslistan lång. Tänkte att Maxi är ändå den största kedjan/affären i Kristianstad, så de borde åtminstone ha öppet till 18, 19-tiden tänkte vi, även om det var påskafton. För att tydliggöra vår teori så står det faktiskt med stora skyltar utanpå butiken "öppet alla dagar 8-22"!!!

Så vi gick i alla fall där i godan ro och tog våra varor, när de plötsligt ropar ut i högtalarna: "vi stänger butiken om 15 minuter"!! Då var klockan 16.45 och alla fick typ panik och började springa runt som galningar för att hinna med att ta sina varor. Kan säga att det hjälpte inte hur mycket vi sprang där som yra höns och försökte hitta allt vi hade på listan, vi hann inte med mer än hälften i alla fall!!

Tycker det var ganska dåligt av en så pass stor affär att inte hålla öppet längre, åtminstone när det
faktiskt står "öppet alla dagar 8-22". Falsk marknadsföring! Förstår att de anställda kanske inte vill jobba hur länge som helst en afton, men till kl 17 bara?! När vi hade betalt och kom ut ur butiken så var där hur många som helst som var på väg in, så det var fler än oss som hade missat detta! Nä, det fick bli en tur till Willys i stället, där man faktiskt kunde lita på deras skyltar, då de hade öppet till kl.21, även påskafton!

2 kommentarer:

  1. Håller med dig om att det är riktigt dåligt. Jag va också o handlade påskafton o city gross är tydliga med att alla dagar 9-20 betyder alla dagar. Kram kram Stina

    SvaraRadera
  2. Svar från Maxi Kristianstads VD:

    Hej Tobias med familj!

    Jag förstår din frustration om att vi stängde 17.00 Påskafton. Vi stänger tidigare fyra ggr på ett år. Vi annonserar detta i vårat reklamblad och i Kristianstadsbladet onsdag, torsdag och lördag. Samt att vi hade skyltar på samtliga entrér och i butiken vi ingången. Jag förstår att det inte är lätt att ta till sig all information. Vi har försökt att informera på de sätt som vi tyckte var bäst, och som vi gjort i ett antal år. Du får gärna komma med ideér om hur vi kan göra det bättre.
    Vill önska dig och din familj en underbar vår!
    Med vänliga hälsningar
    Richard Bengtsson
    Richard Bengtsson
    Sjöcronasgata 7
    291 53 Kristianstad
    Tel direkt: +46 (0)44-208118

    SvaraRadera