tisdag 6 april 2010

Familjemys

Vilken underbart mysig påsk det har varit. Man uppskattar dessa lediga dagar så mycket mera när man jobbar och kan njuta fullt ut. Vi har spenderat mesta av tiden med nära och kära och påsken är väl en sån högtid då man ska vara tillsammans, eller hur?!

Långfredagen var vi hos familjen Bondesson, det vill säga min bror och hans familj. Hans fru Ingrid fyllde år så det blev både smörgåstårta och jordgubbstårta, mums. Jalmar stortrivdes i kusin Idas sällskap och fick även en stor skål med tårtfyllning alldeles för sig själv. Påskafton körde lilla familjen Högberg, jag, Tobbe och Jalmar alltså, in till Kristianstad för att inhandla ett par nya skor till Jalmar. Efter en lång vinter så har han använt sina vinterkängor ända fram tills nu, men som nu alltså började bli på tok för varma. Det blev till och med två par "gympisar" till honom. Kvällen avslutades med pizza tillsammans med Tobbes lillebror Alexander och kusin Hampus.

Påskdagen tillbringade vi hela förmiddagen med att göra sushi, som sedan Tobbes familj kom hit och åt. Blev väldigt uppskattat faktiskt. Jalmar fick ett påskägg av farmor med såbubblor i och även ett Brio-lok, som numera blivit favvoleksaken. Även gudmor Camilla (eller Mimmi som Jalmar säger) kom inom en runda och Jalmar pratar fortfarande om hennes besök och ska visa stolen som hon satt på hela tiden. Slutligen Annandag påsk körde vi hem till mina föräldrar och fikade och Jalmar busade som vanligt en hel del med morfar.


1 kommentar:

  1. Tusen tack Tobias o Frida för jättego sushi o
    chokladpannacotta...super!!!
    Tusen kramar o pussar till Jalmar som vanligt
    dögo o glad o charmig! Vilken härlig familj ni är o snart blir ni fler.

    SvaraRadera