måndag 19 april 2010

Nyklippt

Hur lyckas man få en ett och ett halvt-åring att sitta stilla för att bli klippt?! Jalmar har idag blivit klippt för andra gången i sitt liv och det lyckades faktiskt, med lite trix och fix förstås.

Första gången klippte farmor honom lite i nacken, då det blivit alldeles för långt där. Då var han så pass liten och omedveten så det gick helt smärtfritt. Idag ställde min kära kollega Josefine upp, då hon jobbat som frisör tidigare. Jag hade förberett Jalmar lite smått innan på vad som komma skulle, så när vi kom till Josefine så visste han precis vad som skulle göras ("kippa"). Dock så hade han ju inte koll på att man måste sitta stilla också, vilket var lite knepigare! Han fick i alla fall sitta i Tobbes knä och med en vattensprutare som han kunde spruta ner pappa med så var lyckan total! Fortfarande lite svårt att sitta helt still, men det gick bra ändå. Kan säga att Tobbe var dyngsur när det var klart och blev tvungen att låna en tröja av Josefines sambo Glenn. Efter klippningen blev det god fika och alla var nöjda och glada!

Resultatet blev i alla fall hur bra som helst så tusen tack söta Josefine och Tobbe hälsar till Glenn och tackar för lånet av tröjan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar