torsdag 3 juni 2010

Inget nytt

Allt är lugnt och precis som vanligt här hemma. Jag och Jalmar njuter av det fina vädret, vilken skillnad det är när man kan vara ute hela dagarna och slippa sitta inne och dega. Man får så mycket mer energi och ork och allt blir genast mycket roligare. Fast man har ju sina begränsningar trots sin vilja. Skulle vilja göra så mycket mer, men orkar inte med min stora mage. Skulle vilja åka iväg och bada med Jalmar eller åka in till stan, gå en lång runda eller åka på någon mysig utflykt, men då säger kroppen stopp. Det får bli när lillen kommit ut. Fast Jalmar klagar inte, han är så nöjd bara han får strosa runt här hemma och leka lite i sandlådan, plaska med lite vatten och bara vara.
Tror inte att lillklimpen kommer att komma innan beräknat datum, som ju är den 10 juni. Har en känsla av att han vill ligga kvar där inne och mysa ett tag till, vi får väl se.

Vi har haft mäklare ute och värderat huset, så inom det snaraste skall det ut på försäljning. Sen hoppas vi på att hitta ett hus i Sösdala som vi kan tänka oss. Just nu är marknaden inte stor alls där, på sin höjd tre, fyra hus till salu. Vi hoppas det dyker upp något inom det snaraste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar