fredag 25 juni 2010

Midsommar

Så var det midsommar igen, fasiken vad tiden går fort. Verkar i alla fall som det blir hyfsat väder, något kvavt i luften dock. Blir ett väldigt lugnt firande för våran del hemma hos mina föräldrar i eftermiddag. Skönt att slippa hålla på med mat och grejer, känns inte som att det är högsta prioritering i vår lilla familj just nu.

På tisdag kl.17 har vi i alla fall visning på vårt hus, ska bli himla spännande hur det hela kommer att sluta. Helgen kommer därför att gå åt till att städa, städa, städa. Vi ska sova hemma hos Tobbes föräldrar ett par nätter nu eftersom vi ska måla golvet i hallen på ovanvåningen. Det ska målas med stark lackfärg, så det går inte att va i huset då. Konstigt att man bott här i fyra år nu och först när man ska sälja det så blir saker och ting gjorda. Det är väl det som kallas "homestyling" antar jag.

Annars rullar dagarna på, fort går det. Arvid är 9 dagar gammal idag och fortfarande äter och sover han den mesta tiden av dygnet. Jalmar har väl det lite jobbigt just nu, mycket som händer runtomkring honom. Han accepterar lillebror och vill gärna klappa och hjälpa till, men kräver uppmärksamhet från oss hela tiden och är en aningens trotsig. Inte så konstigt alls, han har ju tusen grejer att bearbeta i sitt huvud och har även varit extremt trött och gnällig de senaste dagarna. Tycker så synd om honom, min lille prins, men det är bara att göra det bästa av situationen och ge honom den kärlek och trygghet han behöver. Hade varit bra om man kunde klona sig själv ibland.

Ha nu en riktigt mysig midsommar mina vänner och ta hand om varandra!

1 kommentar:

  1. Trevlig midsommar Frida!
    Ta hand om er ..tiden går så rackarns fort...lillkillen är superfin och så klart den store också!

    SvaraRadera