tisdag 2 februari 2010

Ny vagn

Har tyckt ett tag nu att Jalmars vagn är så stor, tung och klumpig och sen han började gå har vi inte använt den så mycket. Visst har den fyllt sin funktion här ute på landet, vi hade inte kunnat ha en bättre vagn för det ändamålet (Brio Happy), ett hjul i varje hörn och rejäl fjädring har varit perfekt. Hur som helst så kände vi att det var dags för en lite mindre, smidigare sittvagn till Jalmar som vi kan ha med oss, då han ännu inte orkar gå några längre sträckor.

Vi var först och kollade på en så kallad tvillingvagn/dubbelvagn. Kom på att det nog kan vara smart med en sådan när man är själv med båda barnen och ska iväg någonstans. Det sprang fort iväg i pris kan jag säga och jag tror att slutsumman med alla tillbehör hamnade någonstans runt 12000 kronor, som hittat med andra ord! Så pratade vi av en slump med några goda vänner och de ville bli av med sin dubbelvagn, de hade till och med lagt ut den på Blocket redan, men vi fick den om vi ville för 500 kr! Ganska stor skillnad på priset, så tack snälla Nemo och Franka.


Nu är det ju ganska klumpigt med dubbelvagn och när man är båda två så kan man ju faktiskt köra vars en vagn. Så vi kommer alltså att ha dubbelvagnen och även behålla Jalmars gamla vagn till bebisen plus den nye sittvagnen som Jalmar faktiskt fick idag. Det blev en Brio Race, även den med ett hjul i varje hörn och rejäl fjädring. Hittade en utgående färg på just den vagnen som var 700 kr billigare än de andra färgerna. Spelar ingen roll i mitt tycke och jag tror inte Jalmar bryr sig om det heller. Dessutom var den jättefin i svart och orange och Jalmar har både provåkt och provkört den här hemma hela kvällen och älskar den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar