måndag 19 mars 2012

PUMA-träff 10/3

Vi är ett gäng på elva härliga tjejer som träffas några gånger om året och hittar på roliga saker tillsammans. Den här gången var det min och Eleonores tur att arrangera dagen. Inte det lättaste när man bor på olika håll att få ihop allt, men det gick riktigt bra och vi fick en super-lyckad dag! Dagen till ära gick i Melodifestivalens tecken med olika quiz, musik och givetvis framför tv:n på kvällen. Och yes, rätt låt vann!!

Vi började dagen i lilla Tyringe och Boutique Pärlemo, där vi tillbringade tre timmar med att knåpa ihop några vackra smycken. Det blev allt från halsband och armband till stansning, öronhänge och nyckelringar. Väldigt lyckat och uppskattat (det får vi göra igen, tjejer!!). Vidare åkte vi neråt Hjärup och Jakriborg. Helt fantastiskt mysigt litet samhälle måste jag säga, med känsla av utomlands och medeltiden. Här stod vinprovning på tur och det var väldigt intressant, även om sommelieren var aningen snobbig, men det blev ju samtidigt roligt och det blev en hel del skämt senare på kvällen;-)! Det blev röda viner från Italien, där vi började med det billigaste vinet och avslutade med det dyraste och skillnaden var faktiskt stor. Alltså, ju dyrare vin desto bättre. Vi fick även tips om vilka viner som passade ihop med vilken mat.

Kvällen avslutades med god middag, lite party hemma hos Eleonore och utgång på Hipp i Malmö. Något sent blev det för min del, småbarnsmamma som man är och vi däckade vid 05-tiden på morgonen. Något sliten dagen efter, men det var nog mer tröttheten än alkoholen som gjorde det!

Skulle vilja passa på att tacka Eleonore för trevligt samarbete (det gjorde vi bra!!) och alla töser för en toppen-dag! Ser redan fram emot nästa, puss på er!!!

















1 kommentar:

  1. En supermysig dag!!! Väldigt bra arrangerat av er båda! Ser fram emot nästa träff. Kram

    SvaraRadera