söndag 9 maj 2010

Shire

Shirehästen är världens största hästras, väger upp till 1000 kg och kan bli upp emot två meter hög i mankhöjd, det är ingen liten häst det! Förra helgen var vi på Skånes djurpark och då firade man "hästens dag" där. De hade bland annat världens minsta och största hästras på plats och man kan inte låta bli att fascineras av hur stor men ack så snäll denna gigantiska varelse var! Väldigt vacker att titta på och man undrar ju såklart hur det känns att rida på en så stor häst. Det finns i alla fall turridning på denna hästras utanför Sölvesborg och även i Höganäs och jag är så himla sugen på att prova detta! Får förstås vänta till bebis kommit ut och min kropp är i lite bättre form än vad den är i nu, men visst hade det varit häftigt att testa?! Någon som är sugen på att följa med, så hör gärna av er till mig...

4 kommentarer:

  1. Inte för att jag är någon höjdare på att rida men jag hänger gärna på!!! Kram kram

    SvaraRadera
  2. Åh, jag älskar Shire! Hör av dig när du ska sticka dit och provrida, för då hänger jag med!

    Kram

    SvaraRadera
  3. hej! läste i ditt inlägg att det fanns en turridning på shire i höganös. har försökt hitta info om det ställe men inte fått tag på ngt nummer eller kontakt info. Inte så att du kanske råkar ha det?
    tack på förhand =)

    SvaraRadera
  4. Hi, I do think this is an excellent web site. I stumbledupon it ;
    ) I'm going to revisit yet again since i have bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help others.
    My page ; download online casino

    SvaraRadera