fredag 6 november 2009

Minimodell


Idag har Jalmar extraknäckt som modell hos en riktig fotograf i en studio i Ängelholm. Fick ett brev hem i brevlådan för ett tag sedan att de sökte små fotomodeller till tidningar såsom "Vi Föräldrar" och för olika reklambyråer. Vi har länge tänkt att vi skulle vilja gå till en riktig fotograf med honom, men det har liksom inte blivit av, så därför blev detta tillfället perfekt.

Tänkte att det kanske skulle bli lite bökigt eftersom Jalmar gärna är lite avvaktande och försiktig i nya miljöer och med nya människor. Det gick helt klart över förväntan kan jag säga. Fotografen var verkligen proffsig och Jalmar gillade honom direkt. Han var som en liten solstråle hela tiden och skrattade glatt inför kameran. Inte heller tröttnade han då det var en massa klädombyten och byten till olika bakgrundsmiljöer som tog tid. Han trivdes och tyckte allt var superspännande. Han verkar gilla att stå i rampljuset om man säger så. Oj, vad stolt man känner sig som mamma när man sitter där och tittar på sin underbare son, man blir helt varm av lycka inombords! Så fantastiskt fin han är, vår lille prins!


Vi fick en ny tid att komma tillbaka för bildvisning. Detta görs på en stor skärm där man kan se hur bra bilderna blev. Tills dess har fotografen bearbetat bilderna och valt ut de bästa. När vi var där så var där ett annat par som satt på bildvisning. Vi smygkollade lite på deras bilder och de var fantastiskt fina. Ska bli så himla kul att få se resultatet av dem, längtar! Sen får man då välja ut vilka bilder man vill köpa (inget köptvång alls, med det är ju så kul att ha) till rabatterade priser, som tack för att vi godkänt att de får använda bilderna till tidningar och reklam. Det som är bra med detta är att all identitet raderas, så ingen har ju koll på vad barnet heter osv. Så dyker Jalmars ansikte upp i någon tidning eller så, kan ni väl säga till mig, om jag inte redan har sett det.


Är ni nyfikna på deras hemsida, gå in på:
www.landerberg.com/minimodell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar