söndag 23 augusti 2009

Överraskningsfest

Igår var vi på en superkul fest i Hässleholm. Robin, Tobbes bror, fyllde 25 i veckan och har hela tiden sagt att han inte ville bli firad, i alla fall inga presenter. Julya, Robins sambo, lyckades i smyg planera en överraskningsfest för honom och den ägde alltså rum igår hemma hos Julyas mamma och hennes man. Kan säga att Robin inte anade något över huvud taget och blev totalt överraskad!
Samling i garaget
Julya hade sagt att helgen därpå så skulle han inte boka upp något typ, så därför anade han att det var något på g då i stället. I går däremot hade Julya arrangerat att de två skulle iväg på ett cocktailparty hos en kompis till henne. För att vara på den säkra sidan, så hade Robin fått ett samtal i veckan av denne kompis där han blev inbjuden personligen. Så intet ont anande klädde Robin (och Julya) upp sig för att gå på detta icke existerande cocktailparty och körde iväg till Hässleholm. På vägen dit skulle de "bara köra inom Julyas mammas hus och hämta ett par flaskor vin". Alla vi som var bjudna var förstås där redan och väntade spänt på deras ankomst. Alla bilar hade vi parkerat längre bort så inte Robin skulle misstänka något. När det var dags gömde vi oss alla inne i deras garage knäpp tysta. Eftersom Julya körde var det förstås Robin som fick gå ut och "hämta vinflaskorna". Så öppnade han garageporten och där stod vi (ca.35 pers) och började sjunga "ja, må du leva". Kan säga att Robin blev helt vettskrämd och skrek/hoppade till högt av rädsla! Ja, vem hade inte blivit rädd?! Kul var det i alla fall och han blev himla glad när han förstod vad som pågick.
En något chockad Robin
Julya hade lyckats samla ihop en massa folk och det blev en så himla lyckad fest! Det bjöds på god mat, fina tal till Robin, lekar och alla var på riktigt festhumör, kul! Eftersom Robin inte ville ha några presenter, fick de som ville skänka en peng som sedan skulle gå till välgörande ändamål, där Robin får välja vilken organisation han vill.
En lättad Julya
Tusen tack Julya för en supertrevlig fest och grattis Robin!
Jalmar och mamma minglar

Robin håller tacktal

Stövelkastning, inte så lätt som det ser ut

Här vispas det grädde för fullt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar